Produkter


beklædning
tilbehør
Mærker
Ceramicspeed OSPW Shimano rød
Ceramicspeed OSPW Shimano rød
Ceramicspeed OSPW Shimano rød

Ceramicspeed OSPW Shimano rød

Vejl pris
DKK 3.399,00

DKK 3.299,00

SPAR DKK 100,00
Se fragtpriser

Køb varen nu og få den leveret inden for 2-4 hverdage


Varenummer: 101640
Ceramicspeed OSPW Shimano rød.
Det nye revolutionerede OSPW system er monteret med CeramicSpeed lejer. Det betyder at de har gennemgået en speciel behandling, som giver en endnu større beskyttelse og mindre friktion. Et meget tyndt (2-3 my) beskyttende lag er tilføjet i lejets løbebane. Det forøger modstanden over for rust og skader fra fremmedlegemer yderligere.
OSPW Systemet leverer industriens bedste effektivitet med watt besparelse, som starter på 2,4 watt. OSPW Systemet er designet med både 17-tands pulleyhjul og karbon fiber/PA cagen, er testet til at være verdens hurtigste pulleyhjuls system med 60% lavere friktion end andre standard pulleyhjul på markedet. OSPW systemet forstærker din performance med mere fart og giver dig en mere effektivt fremdrift.
Delene til OSPW systemet er udviklet og produceret i Danmark. Samlet udelukkende i hånden, hvilket giver dig et plug-and-play system som bidrager til, at du kan cykle hvilken som helst distance komfortabelt.
For optimal performance er produktet blevet udviklet med inputs fra virkelige test. Professionelle triatleter som Tim Don og Tyler Butterfield har kørt med produktet igennem processen og OSPW Systemet er nu en fast del på deres cykel.
NB. OSPW systemet passer ikke til en Canyon Speedmax CT på grund af designet på geardroppet og bagstræberen.
Det er vigtigt at du smører lejerne ordentlig for at sikre den bedste ydeevne og længste levetid. Tilføj olie uden på lejets tætning, så olien kan trænge ind i lejet. Smør lejet, når du smører kæde, når du har vasket din cykel, eller hvis du har cyklet under våde eller mudrede forhold.

Kassen indeholder:
- Oversized Pulley Wheel System.
- Olie.
- Sticker Sheet.
- Monterings og vedligeholdelses manual.

VIGTIGT: Når du rejser med din cykel, skal du huske at afmontere hele din bagskifter, da OSPW Systemet ikke passe i de fleste cykel rejsetasker og vil derfor kunne blive beskadiget.


Specifikationer

ProducentCeramicSpeed
Tænder17
FarveRød
Stregkode / EAN5711050004843


Forrige Næste Luk

Ceramicspeed OSPW Shimano rødCeramicspeed OSPW Shimano rød