Citybikes


Se et stort udvalg af Citybikes i Cyclingfreak

Hos Cyclingfreak.dk finder du et stort udvalg i citybikes. Vi fører citybikes fra alle de største producenter. Citybike er en populær cykel, da den er en meget brugt cykel til transportmiddel. Citybikes fåes med både indvendige og udvendige gear. Fordelen ved en citybike er at den er meget behagelig at sidde på og citybikes er ofte meget lette. Dette gør den til manges foretrukne transportmiddel.

Som sagt er en Citybike beregnet til cykling der skal være behageligt. De er kendetegnet ved at være bygget således, at du sidder foroverbøjet over det meget lette styr, hvilket sammen med de tynde dæk er med til at give dig massere af fart.

Der er dog stadig en masse individuelle præferencer der skal tages højde for. Vi er udmærket klar over at de fleste mennesker vil have en cykel der reflekterer netop deres personlighed, og netop derfor har vi skræddersyet et lækkert sortiment af cykler, som varierer i både størrelser, farver, designs og pris.

Køber du din cykel online, sender vi den i en kasse. Cyklen er 100% justeret ind og 85% samlet. Det tager ca. 10 min at samle den færdig, så den er køreklar.

Om du er til den enkle ensfarvede stil, eller om du er til fest og farver på din cykel er op til dig. Hvad end du leder efter kan du sikkert finde noget her. Alle cykler er i ekstrem høj kvalitet, og de fås til meget lave priser. Så slå til med det samme. Det vil du helt sikkert ikke fortryde!
CYCLINGFREAK.dk

Vi har over 5000 varenumre på vores lager i Viby, hvor vi dagligt sender mere end 500 pakker om dagen.
I vores onlinebutik kan du også komme ind fra gaden og købe dit cykelgrej og få varerne med det samme.
Du kan også bestille dine vare online hjemmefra og hente dem fragtfrit på vores webshoplager i Viby.

Onlinebutik for vare afhentning:
Man - tors: 8.00 - 17.00
Fre: 8.00 - 15.30

Vi sætter kundeservice i højsædet og gør en ære i at give dig den bedste betjening.

Ring til os på 70209300 eller mail på info@cyclingfreak.dk hvis du har spørgsmål vedr en vare eller din ordre.

KUNDESERVICE

Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice, eller sende os en email. Vi sidder  klar til at svare på dine spørgsmål, så du kan få hjælp til at købe den  varer du leder efter.

Åbningstider er som følger.

Onlinebutik for vare afhentning:
Man - tors: 8.00 - 17.00
Fre: 8.00 - 15.30

E-mail: info@cyclingfreak.dk
Telefon 7020 9300

Adresse onlinebutik:
Gunnar Clausens vej 17E
8260 Viby j

Cyclingfreak.dk   |  Gunnar Clausens Vej 17E | DK - 8260 Viby J  |   +4570209300 | info@cyclingfreak.dk