Produkter


beklædning
tilbehør
Mærker
Garmin Edge 1030 bundle
Garmin Edge 1030 bundle

Garmin Edge 1030 bundle

Vejl pris
DKK 5.699,00

DKK 3.799,00

SPAR DKK 1.900,00
1-2 hverdage
Se fragtpriser


Varenummer: 010-01758-11

Pakkeløsning til den perfekte cykelcomputer.

Garmin Edge 1030 Bundle.

Garmins top er blevet forbedret endnu engang, så den nu kan mere for at forbedre din oplevelse på cyklen.
Denne model har et meget mere tydeligt display så du let kan overskue informationerne.

Personlig vejvisende cykelcomputer


En kæmpe nyhed er Trendline Popularity Routing som der kigger på hvor andre med samme enhed har cyklet og foreslår så de ruter til dig mens du er på farten. Den indstilles så til hvad du cykler på, så du ikke med din racercykel bliver ledt ud på grusveje, mens den viser de fede ruter til mauntainbikerytteren.

Ligesom tidligere modeller kan du få Garmin Edge 1030 til at give dig tre rute muligheder. Du vælger selv distance og start retning, og så klarer den resten, nemt!

Kører du med andre der også har Garmin Edge 1030, er der til jer lavet mulighed for at kommunikere mellem ryttere i gruppen, så du kan fortælle dem der halter efter, at de godt kan få gang i pedalerne igen. Det betyder du slipper for alt det bøvl med at stoppe op for at skrive eller ringe på telefonen.

Med funktionen LiveTrack kan du også følge med i hvor hurtigt, og hvorhen de andre kører så der på den måde kan komme i udbrud og ikke blive væk fra hinanden.

Med den nye in-line flush kan du sætte et ekstra eksternt batteri under holderen og dermed fordoble cykelcomputerens batterilevetid fra 20 timer op til 40 timers brug.

Connect IQ giver dig flere forbindingsmuligheder og funktionen LiveStrava viser dig segmenterne rundt om dig, så du kan tjekke om det går rigtig godt eller lidt godt.

Med den nye TrainingPeaks som gør at hvis du kører efter programmer kan du forbinde din Garmin og TrainingPeakssn træninger automatisk ryger ind på computeren og fortæller dig i hvilke intervaller du skal køre og hvilke zoner du skal være.

Smart Cykel Computer


Ud over de mange funktioner indeholder Garmin Edge 1030 alle de klassiske funktioner, i forhold til den nemme personlige opsætning af skærmen, og du kan forbinde alle ANT+ enheder så du på displayet kan se din puls, kadence og watt.

Du kan med Bouetooth og WiFi.
uploade dine træningsfiler til Garmin Connect når du er færdig med turen, og hvis din computer er sat op med WiFi kan den opdatere automatisk uden du behøver at løfte en finger.

Medfølger:
Garmin Edge 1030 GPS.
Førsteklasses pulsmåler.
Kadencesensor.
Hastighedssensor.
USB-kabel.
Strop.
Lynstartsvejledning.
Outfront mount (in-line flush).


Specifikationer

ProducentGarmin
FarveHvid, Sort
TemperaturJa
TrådløsJa
Stop urJa
GennemsnitJa
KalorietællerJa
Max hastighedJa
UrJa
Km tællerJa
Aktuel hastighedJa
BaggrundslysJa
KadenceJa
Total kmJa
GPSJa
NavigationJa
PulsJa
HøjdemålerJa
DataoverførselJa
Kørt tidJa
MonteringFrempind, Styr
Vægt123 Gram
Stregkode / EAN753759173777


Luk

Garmin Edge 1030 bundle