Produkter


beklædning
tilbehør
Mærker
Garmin Edge 130
Garmin Edge 130
Garmin Edge 130
Garmin Edge 130

Garmin Edge 130

Vejl pris
DKK 1.499,00

DKK 922,00

SPAR DKK 577,00
1-2 hverdage
Se fragtpriser


Varenummer: 010-01913-01
Garmin Edge 130


Garmin Edge 130 er den perfekte løsning til dig, der vil have en Garmin GPS cykelcomputer med de grundlæggende vigtigste funktioner.

Navigation.
Edge 130 har Turn-by-turn navigation som du oploader på enheden inden du kører afsted så du er sikker på at køre den rute som du havde tænkt fra start. Garmin computeren vejleder dig så afsted på din rute.

Højdemåler.
Et barometrisk fungerende højdemålingssystem sørger for at give dig temmelig præcise højdemeter og stigninger så du får et bedre overblik over den rute du har kørt.

Customization.
Med din profil på enheden kan du brugerdefinerer op til 5 hoved sider så du kan tilpasse cykelcomputeren til dine behov. På hver side kan der være op til 8 felter som du så bygger op som du vil.

Nem forbindelse.
Garmin har gjort det så nemt som muligt at bruge cykelcomputeren så du kan sætte den op til at overføre dine ture til Garmin Connect så du ikke skal tænke på at gemme dem. Enheden kan også sættes op til at forbinde automatisk med andre apps som Strava, TrainingPeaks med flere. Den kan endda med Live Strava give dig tider på dine favorit segmenter så du på cyklen kan følge med i hvordan du ligger i forhold til dig selv og andre på Strava.

Ant+ og Bluetooth.
Da Garmin Edge 130 har Ant+ og Bluetooth kan den forbinde til et utal af enheder som kan måle på mange ting. Har er der blandt andet tale om Puls, fart og Wattmåler og meget mere.

Enheden kan holde strøm i op til 15 timer ved brug.Specifikationer

ProducentGarmin
MonteringFrempind
Kørt tidJa
DataoverførselJa
HøjdemålerJa
PulsJa
NavigationJa
GPSJa
Total kmJa
KadenceJa
BaggrundslysJa
Aktuel hastighedJa
Km tællerJa
UrJa
Max hastighedJa
KalorietællerNej
GennemsnitJa
Stop urNej
TrådløsJa
TemperaturNej
FarveSort
Vægt33 Gram
Stregkode / EAN753759189990


Forrige Næste Luk

Garmin Edge 130Garmin Edge 130Garmin Edge 130