Produkter


beklædning
tilbehør
Mærker
Garmin Edge 520, Bundle med puls

Garmin Edge 520, Bundle med puls
Garmin Edge 520, Bundle med puls
Garmin Edge 520, Bundle med puls
Garmin Edge 520, Bundle med puls
Garmin Edge 520, Bundle med puls
Garmin Edge 520, Bundle med puls
Garmin Edge 520, Bundle med puls
Garmin Edge 520, Bundle med puls
Garmin Edge 520, Bundle med puls
Garmin Edge 520, Bundle med puls

Garmin Edge 520, Bundle med puls

Vejl pris
DKK 3.299,00

DKK 2.089,00

SPAR DKK 1.210,00
1-2 hverdage
Bestil inden 16 og vi sender i dag
Se fragtpriser
    Varenummer: 010-01369-00
Garmin Edge 520, Bundle med puls.

I Kassen.

   Edge 520
   Førsteklasses pulsmåler.
   Kadencesensor.
   Hastighedssensor.
   Holder (standard med kvart drejning og out-front).
   USB-kabel.
   Strop.
   Lynstartsvejledning.


Din konkurrencefordel.

Vi startede med det aerodynamiske design for den populære Edge 500, tilføjede udfordringer på turen med Strava Live-segmenter, farveskærm, connectede funktioner og avancerede analysefunktioner. Resultatet - Edge 520, GPS-cykelcomputeren, der er perfekt til konkurrencecyklister og fyldt med de funktioner, du har brug for.
Strava-segmenter.

Edge 520

Edge 520 er den første cykelcomputer, der er kompatibel med Strava Live-segmenter og omfatter en tre-måneders prøveversion af Strava Premium. Med dette medlemskab synkroniseres dine stjernemarkerede Strava-segmenter automatisk med Edge 520, så du får realtids-feedback på turen. Du får også besked om start og slut på segmenter og ranglisteplaceringer, når du har fuldført segmentet.
Træning på kanten.

Har du brug for motivation til at komme igennem de ensomme kilometer på den indendørs træningsenhed Det giver Edge 520 med en række af træningsfunktioner, når enheden parres med kompatibel ANT+ hometrainer. Lad os sige, at du vil træne med en gennemsnitlig effekt på 240 watt. Du skal blot indstille målet på Edge 520 og begynde at træde i pedalerne, så justeres fitnessenheden automatisk til at holde fokus på dit mål, mens Edge 520 viser din statistik. Du kan også følge en bane, som du eller en anden rytter har oprettet, og bogstavelig talt køre imod den optagne statistik, mens fitnessenheden justerer modstanden efter højdeprofilen.

Parret med en effektmåler viser Edge 520 en række yderligere funktioner, f.eks. FTP og registrering af watt/kg, så du kan sammenligne dig med andre, samt cykledynamik². En indbygget FTP-test hjælper dig med at etablere et udgangspunkt enten på hometraineren eller på vejen. Tilføj pulsmåler³, så viser Edge 520 din VO2-max estimering og restitutionsanbeling efter turen; dvs. hvor lang tid der skal gå, før du udsætter dig selv for endnu en hård prøvelse.
Optimeret skærm.

Edge 520 går ikke på kompromis med skærmen - 2,3" farveskærm med høj opløsning. Vi har maksimeret skærmen, så du får det største aktive område i forhold til Edge 520's kompakte størrelse. Du vil også værdsætte skærmens klarhed under alle lysforhold.
Connectede funktioner.

Edge 520 er kompatibel med ANT+ -sensorer, herunder Varia Rearview cykelradar og Varia Smart cykellygter4, hastigheds- og kadencesensor, pulsmåler, Edge og VIRB® fjernbetjeninger og kompatible vægte. Enheden kan også integreres med elektroniske Shimano Di2-gearskiftsystemer5, så dit aktuelle gear vises på skærmen. Edge 520 er også kompatibel med ANT+ effektmålere, herunder Vector serien.
Smartphone-tilslutning.

Når Edge 520 parres med en kompatibel telefon og Garmin Connect Mobile appen, så tilbyder den lLiveTrack, Smart Notifications, deling på sociale medier, vejrvarsler og trådløse overførsler. Når turen er færdig, kan data sendes automatisk til Garmin Connect, vores online-træningsfællesskab, hvor du kan gemme, planlægge og dele dine ture.
Uden for alfarvej.

Edge 520's kompakte, robuste design og op til 15 timers batterilevetid gør den ideel til off-road-eventyr. Den er kompatibel med både GPS- og GLONASS-satellitter, så du kan drage fordel af større dækning, uanset hvor din tur fører dig.

¹Når den parres med en kompatibel telefon.
²Ved brug sammen med en Vector eller Vector 2 effektmåler.
³Medfølger til visse modeller, sælges separat til andre.
4Med fremtidig softwareopdatering.
5Kompatibel med elektroniske Shimano Di2-gearskiftsystemer med Shimano D-Fly-dataadministrationsfunktion.
 .


Specifikationer

ProducentGarmin
TemperaturJa
TrådløsJa
Stop urJa
GennemsnitJa
KalorietællerJa
Max hastighedJa
UrJa
Km tællerJa
Aktuel hastighedJa
BaggrundslysJa
KadenceJa
Total kmJa
GPSJa
NavigationJa
PulsJa
HøjdemålerJa
MonteringStyr, Frempind
DataoverførselJa
FarveSort


Forrige Næste Luk

Garmin Edge 520, Bundle med pulsGarmin Edge 520, Bundle med pulsGarmin Edge 520, Bundle med pulsGarmin Edge 520, Bundle med pulsGarmin Edge 520, Bundle med pulsGarmin Edge 520, Bundle med pulsGarmin Edge 520, Bundle med pulsGarmin Edge 520, Bundle med pulsGarmin Edge 520, Bundle med pulsGarmin Edge 520, Bundle med pulsGarmin Edge 520, Bundle med puls title=