Produkter


beklædning
tilbehør
Mærker
Pedro's Ice Wax 2.0 100ml
Pedro's Ice Wax 2.0 100ml

Pedro's Ice Wax 2.0 100ml

Vejl pris
DKK 119,00

DKK 99,00

SPAR DKK 20,00
1-2 hverdage
Bestil inden 19 og vi sender i dag
Se fragtpriser


Varenummer: 6170031
Pedro's Ice Wax 2.0 100ml.
Pedro's naturlige tørre voks smøremiddel er designet til tørre og blandede forhold. Pedro's Ice Wax 2.0 er udviklet med avanceret kemi til at give en lav viskositet, våd, meget gennemtrængende applikation, der bruger en unik vaskemiddelbase til at hjælpe med at skubbe forurenende stoffer fra kæden. Når det er tørt, danner voksen en tør belægning på overfladen af kæden, hvilket giver fremragende smøring, effektivitet og beskyttelse mod slid og kontaminering. Selvom det er bedst i tørre forhold, dækker belægningen af voks også vand fra vandpytter eller strømkrydsninger. Som en ekstra bonus, som Ice Wax 2.0 langsomt slides af med tiden, bliver enhver forurening på kæden fjernet med voks, der efterlader en renere kæde.

Ice Wax 2.0 er Pedros enkleste smørealternativ med lav vedligeholdelse på grund af selvrensende natur. Dette premium smøremiddel tjener det pris ved at kræve mindre hyppig affedtning og mindre tid at skrubbe din kæde. Nøglen til at opnå topprestationer ud af Pedro's Ice Wax 2.0 gør det muligt for smøremidlet at tørre eller "sætte op" på kæden.
Vi foreslår at anvende natten før en tur for den absolut bedste præstation.

1. Ryst altid godt inden brug.
2. Påfør smøremiddel på kædernes ruller. Og roter 2-3 fulde drejninger for at distribuere smøremiddel. Tykkelsen af voks kan variere på grund af de naturlige komponenter, der anvendes. Hvis din voks er tykkere, skal du holde pedalen lidt længere eller endda distribuere den med tommelfingeren og pegefingeren over kæden.
3. Vent på mindst 1 time for at opnå den bedste ydeevne.
4. Før du cykler, brug en klud til at tørre alt overskydende smøremiddel af ydersiden af kæden.


Specifikationer

ProducentPedros
VejrforholdSommer
DoseringDrypflaske
TypeVoks
Stregkode / EAN790983295097


Luk

Pedro's Ice Wax 2.0 100ml