Produkter


beklædning
tilbehør
Mærker
Thule Barnestol Thule Ridealong
Thule Barnestol Thule Ridealong

Thule Barnestol Thule Ridealong

Vejl pris
DKK 1.199,00

DKK 899,00

SPAR DKK 300,00
1-2 hverdage
Bestil inden kl. 19 og vi sender i dag
Se fragtpriser


Varenummer: 100107
Thule Barnestol Thule Ridealong.

Thule introducerer intuitivt, sikkert og pålideligt barnesæde, der er perfekt til både dagsturen og familieeventyret Justerbar polstret sele til at give maksimal komfort og sikkerhed.
Enhånds vippefunktion på op til 20 grader, giver mulighed for fem forskellige tilbagelæningmuligheder Enhånds justerbare fodstropper og fodskamler.
Giver bekvemmelighed og fleksibilitet i takt med at barnet vokser. Quick release-beslag gør at sædet kan på- og afmonteres cyklen på sekunder.
Sædet er kompatibel med de fleste cykelstel (28-40mm diameter runde rammer og maks. 40x55mm ovale rammer) Aflåselig med Thule One-Key System (sælges separat) Selens spænder er med store knapper, så barnet nemt og hurtigt kan fast- og afspændes Integrerede beskyttelsesvinger sikrer, at barnets hænder ikke kommer i klemme når cyklen er i skæv position Aftagelig, vandafvisende polstring kan maskinvaskes og er vendbar.
Fås i to farvemuligheder Indbygget refleks giver øget synlighed Opfylder sikkerhedskravene (ASTM F1625 og DIN EN 14344) TÜV-godkendt Designet og testet til børn fra 9 måneder til 6 år, op til 22 kg.


Specifikationer

ProducentThule
MonteringBagstel
PlaceringBag
Stregkode / EAN091021153981


Luk

Thule Barnestol Thule Ridealong